There was an error in this gadget

Monday, October 13, 2008

my baby huda!

3 comments
bestnya..sedar tak sedar huda dah 3 bulan..rasanya macam baru je semalam dia lahir.. aritu pegi umah abang ngah kak ila pun datang..huda mestilah ada. tau2 dia dah pandai meniarap. kakak pun tunjuklah video masa dia mula2 nak belajar meniarap tu..hehe comel sangat.dengan nangis-nangis dia pun usaha jugak..hasilnya..dia dah pandai meniarap! cayang huda..



moral of the story.. usaha tangga kejayaan.

Sunday, October 12, 2008

break down..

2 comments
komputer aku breake down lagi..setelah virus2 maha kuat menyerang komputer aku yang macam baby tu.. komputer tu langsung tak bleh on..cian my baby..huhu..nampaknya kena beli laptop la sem depan..huhu looking forward for it..

Thursday, October 9, 2008

you are the one, by super junior

1 comments
The sound of the fall ocean waves that we listened together as
I held you in my arms,
is being washed and thrown away by the tears that are falling now.
Look at me and don't cry.
You are the one
You're the only love for me
You are the sun
Your smile washes over me
You are my love
And I'm the only one for you
I'll always be by your side
Love grows deeper as the tears do
I become older as the pain grows
I want to believe that all will be okay
if I go where my heart takes me
You are the one
It's been awhile, but I'll say
You are the sun
I've always been only for you
You are my love
Sometimes I hesitated,
afraid that I'd be too close standing a step behind you
Even if a wind blows across your heart someday,
Hold onto me tightly and don't let go my love,
Hold onto me with your smile
You are the one It's been awhile,
but I'll say
You are the sun
I've always been only for you
You are my love
Sometimes I hesitated,
afraid that I'd be too close standing a step behind you
You are the one
You're the only love for me
You are the sun
Your smile washes over me
You are my love
And I'm the only one for you
I'll always be by your side
....special dediacation to you my love...Khairil Izzi

hari rayer..

2 comments

tahun ni rayer paling best berbanding tahun-tahun sebelum ni. tahun ni sumer sedara mara beraya kat kanpung sekinchan. kalau tahun lepas majoority beraya kat umah mertua..ini di tambah pulak dgan penambahan ahli keluarga baru, my little baby, norsyuhada kedalam family.. so fokus pun lebih pada dia..


selain tu jugak, tahun ni adalah tahun pertama aku beraya ngan my teddy..the feel is so different ('_')..kami shopping rayer samer2..wish rayer samer2, g beraya umah kawan samer..dengan my teddy everything is so different. thank you honey..you make my life so colourful.. walaupun malam rayer tu dia merajuk sebab aku sibuk jahit baju rayer yang tak siap2..huhu.tapi pagi rayer tu dah ok..dan last2 rayer pertama tu aku pakai baju lain yang bukan baju rayer..huhu xp lah nak wat camne..


tahun ni jugak sangat best sebab aku dapat beraya dan jumpa ngan kawan2 sekolah dulu..kawan sekolah menengah nagn sekolah rendah..huhu sumer dah matured..aku je kot yang xberapa nak matured.hehe..dapat la jumpa pakwe lame..eh kawan lame;-)..(jangan marah teddy..) hehe..dapat jumpa naim, shah, ayu, rose, chitot, syida, imran, daus, zamri, zaidil, elly, ramai lagi la..em macam tak cayer plak. rayer 4 aritu kawan sekolah tunang nagn member sekolah rendah dia. hehe belajar jauh orang kampung gak melekat..tu la nama nya jodoh..


then raye ke 3 tu plak malam nya umah wat open house..gather sedara mara..seronok sangat..tu lah acara tahunan kitorang.. my abah pun semangat dengan membeli meja, oven dan peti ais baru..huhu..kitorang pun xdapat nak cakap apa..lagiopun dia tengah hepi dapat kenaikan tahun depan..xp lah, kalu tak, tak berganti la oven kat umah tu..huhu. so haritu petang lagi kitorang dah start bakar2..masak2 dari pagi la.em best sangat..malam tu setelah pakcik dari perak sampai,( the last waiting guest) my abang ngah pun pasang bunga api klcc untuk acara kemuncak. sooo perfect!! but 1 thing yang xbest, my teddy xd sebab dia pun ada wat open house jugak kat umah..it's ok..

that's my memorable hari rayer..dan rancangnya next rayer haji on disember, we all the whole family will fly to kelantan;-) nak tukar angin plak. nak rase rayer haji kat kelantan..hehe xsabar..
 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur