There was an error in this gadget

Monday, October 13, 2008

my baby huda!

bestnya..sedar tak sedar huda dah 3 bulan..rasanya macam baru je semalam dia lahir.. aritu pegi umah abang ngah kak ila pun datang..huda mestilah ada. tau2 dia dah pandai meniarap. kakak pun tunjuklah video masa dia mula2 nak belajar meniarap tu..hehe comel sangat.dengan nangis-nangis dia pun usaha jugak..hasilnya..dia dah pandai meniarap! cayang huda..



moral of the story.. usaha tangga kejayaan.

3 comments:

myadlan said...

haha. sama plak nama huda mcm nama kwn aku..

btw roha, anda telah di-tag. so boleh la refer kt blog aku utk menjawab tag kalau rajin. rajin kot sbb slalu update kan..

adlankhalidi.com tau..

iftin nasuha said...

nama kawan ke awek?hehe. inszallah kalu aku rajin bukak blog, rajin jugak lah aku tag kat blog ko..

wady awagy said...

cantik la nama tu, semoga namanya menjadi satu bersama akhlaknya, sifatnya dan berkatnya....
dah ada nama untuk roha punyer future baby nanti? bincang-bincangkan...
hu.

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur