There was an error in this gadget

Thursday, October 9, 2008

hari rayer..


tahun ni rayer paling best berbanding tahun-tahun sebelum ni. tahun ni sumer sedara mara beraya kat kanpung sekinchan. kalau tahun lepas majoority beraya kat umah mertua..ini di tambah pulak dgan penambahan ahli keluarga baru, my little baby, norsyuhada kedalam family.. so fokus pun lebih pada dia..


selain tu jugak, tahun ni adalah tahun pertama aku beraya ngan my teddy..the feel is so different ('_')..kami shopping rayer samer2..wish rayer samer2, g beraya umah kawan samer..dengan my teddy everything is so different. thank you honey..you make my life so colourful.. walaupun malam rayer tu dia merajuk sebab aku sibuk jahit baju rayer yang tak siap2..huhu.tapi pagi rayer tu dah ok..dan last2 rayer pertama tu aku pakai baju lain yang bukan baju rayer..huhu xp lah nak wat camne..


tahun ni jugak sangat best sebab aku dapat beraya dan jumpa ngan kawan2 sekolah dulu..kawan sekolah menengah nagn sekolah rendah..huhu sumer dah matured..aku je kot yang xberapa nak matured.hehe..dapat la jumpa pakwe lame..eh kawan lame;-)..(jangan marah teddy..) hehe..dapat jumpa naim, shah, ayu, rose, chitot, syida, imran, daus, zamri, zaidil, elly, ramai lagi la..em macam tak cayer plak. rayer 4 aritu kawan sekolah tunang nagn member sekolah rendah dia. hehe belajar jauh orang kampung gak melekat..tu la nama nya jodoh..


then raye ke 3 tu plak malam nya umah wat open house..gather sedara mara..seronok sangat..tu lah acara tahunan kitorang.. my abah pun semangat dengan membeli meja, oven dan peti ais baru..huhu..kitorang pun xdapat nak cakap apa..lagiopun dia tengah hepi dapat kenaikan tahun depan..xp lah, kalu tak, tak berganti la oven kat umah tu..huhu. so haritu petang lagi kitorang dah start bakar2..masak2 dari pagi la.em best sangat..malam tu setelah pakcik dari perak sampai,( the last waiting guest) my abang ngah pun pasang bunga api klcc untuk acara kemuncak. sooo perfect!! but 1 thing yang xbest, my teddy xd sebab dia pun ada wat open house jugak kat umah..it's ok..

that's my memorable hari rayer..dan rancangnya next rayer haji on disember, we all the whole family will fly to kelantan;-) nak tukar angin plak. nak rase rayer haji kat kelantan..hehe xsabar..

2 comments:

myadlan said...

wah. best nye raya ko ye roha.. takpe2.. raya aku kt KL pun best jugak! hehe..

slmt ari raya. sori lmbt wish!

Izzi said...

my best raya ever..tahun depan..abg dtg umah syg ek..pastue..abg bwk syg dtg umah abg plak..=)

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur