There was an error in this gadget

Wednesday, March 25, 2009

::I LOVE GAMELAN!!!::

aku tengah try nak buat pembaharuan ke atas blog aku ni untuk tambah menarik dan reader friendly (sebab bila aku baca balik post-post aku yang lepas, sure boring nak baca. so aku apologize kan sumer reader aku..tiber!)

well seperti yang korang tak tau-memang la tak tau sebab aku tak bagitau lagi.heheheh- bahawasanya sem ni adalah sem last kitorang ambik skill gamelan (ke aku dah bagitau kat post yang dulu?em memang pelupa. patut la my teddy bising.huhu) makanya rasa cam tak best je bila pikir sem depan dah takde kelas yang boleh leasure-leasure.huhu. kelas skill pun dah tamat ngan jayanya minggu lepas dan aku memecahkan record kedatangan sem ni dengan tidak memonteng hatta satu kelas pun. HOOOORAYYYY!!!!

so this coming jumaat ni adalah final exam kitorang..doakan kami berjaya.

~aku harap boleh excellent lagi cam sem-sem lepas

5 comments:

HiDaYah -the guidance- said...

hahahah da bes exam da lege gile..
huhu

HiDaYah -the guidance- said...

nway... nice blog.... :))

myadlan said...

setiap students ada hak utk ponteng sebanyak 2 kali.. hehe

tapi kalo tak ponteng lagi bagus! cayalah roha!

wady awagy said...

kami menunggu pembaharuan menyeluruh seiring pembaharuan dalam legasi kepemimpinan najib sekarang. anyway... my teddy tu dengarnya sekarang makin tough dan hensem...tak nak tukar ker nama my teddy pada nama lain?... contohnya my ultraman, my deer, mycard ataupun my spongebob. a thinks u should consider this idea as well..

iftin nasuha said...

tak nak lah..my teddy lagi sedap..sedap pada bunyi dan pandangan mata..tiber!!!

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur