There was an error in this gadget

Sunday, August 16, 2009

:: our memories... ::

12 ogos aritu ada dinner POSSA.ingat nak tunjuk gambar..i tau i dah lama tak update blog.idea banyak mencurah..tengah ada mood..tiber wireless wat hal.saper tak marah..ni pun mensakitkan hati je online kat cc ni. nak upload gambar pun tak leh..lembab! ok sabar2.. so bila dah lembab..mencacatkan mood i nak menconteng cerita2 mensedihkan..huhu

ok dapat pun opload beberapa keping.sila lah tengok. dinner ni kira meraikan sem terakhir nad..i and angah still ada lagi satu sem.huhu..gud luck sahabat..


tiga sekawan..
angah, me and nad.



fidah, puteri and me of course!!
i pun puteri tau. hehe. puteri hati Khairil Izzi. tiber...

so far..dinner malam tu in my opinion..biasa je. tapi matlamat malam tu nak hanging out ngan kawan2 yang nak grade sem ni. so dapat create another sweet memory dengan diorang is the best thing ever. love you guys!

2 comments:

HiDaYah -the guidance- said...

roha pun puteri kat hati angah gak... eceh tiber nak jugak...

myadlan said...

wah.. cantik2 sume bergaya. cpat plak nad nak grad. tp takpe, korang leh konvo skali insyaAllah

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur