There was an error in this gadget

Monday, June 22, 2009

i am not counting again..

start dari awal short sem, i am counting of the time.."bila la short sem ni nak habis.." minggu demi minggu..dari bulan mei berganti jun..minggu depan dah nak masuk julai..dari start kuliah sampai kuliah dah habis..hehe. hari ni exam puh dah habis..YAHOOO!!

why i am not counting again? hehe. exam pun dah habis dua jam yang lalu..so itu tanda pengajian sem pendek pun sudah berakhir. alhamdulillah..so tak yah kira lagi bila nak habis s.sem. hehe.. so sum up about short sem:

  • awal bulan jun bawak motor abah ke UIA.motor Yamaha warna merah
  • amek dua subjek, Media and Muslim Society & bureaucracy and policy implement
  • sem ni dapat tengok wayang citer 17 Again
  • jumpa 'future' family. (nervous..huhu)
  • wat keje gila kuar makan malam kat luar naik motor ngan Nad. (hehe best!)
  • paling penting..dugaan berjauhan ngan my teddy. huh sangat tercabar.



sepanjang short sem ni jugak aku ada wat keje part time key in data untuk ofice my abang ngah. dapat la tambah duit belanja siket. aku pun rajin berulang-alik gi ofice kat wangsa maju. ceh bunyi cam ofice sendiri je..hehe. well semalam dapat berita sedih yang Jai kene demam campak. hehe comel nya lah..cam baby plak kena demam campak. aku ngan Nad pun apalagi bagilah segala pantang larang kat dia. hehe..

"Jai..syafakallahu alaik! moga cepat sembuh" ;-)

harap tak jatuh lah saham beliau dengan kehadiran segala parut-parut campak tu.hahaha..(ketawa dengan sangat gembira. hehe)



em tak sabar nak bukak sem satu..nak jumpa my teddy! YAHOO!!

3 comments:

Izzi said...

tak sabar nk jumpe syg gak=)

Jai said...

hahahaha! yang tu roha highlight? demam campak Jai? malunye. hahaha... ;p

wady awagy said...

dugaan....
sabar dan ingat tuhan

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur