There was an error in this gadget

Tuesday, June 9, 2009

tag dari angah

1) Bekas kekasih saya adalah…
yang mana satu ek? ramai sangat.hahaha tak penting macam buah hati sekarang T__________T

2) Saya sedang mendengar…
kicauan burung riang..tapi lagu di hati siapa yang tahu.

3) Mungkin saya patut…
pegi kemas bilek sekarang sebab ad kawan nak datang jap lagi..

4) Saya suka..kalau...
saya setabah wanita pada zaman nabi..yang tabah menghadapi ujian hidup.

5) Sahabat-sahabat saya…
adalah hidup saya, kebanggaan saya dan bayang-bayang saya..kehkeh

6) Saya tak paham…
kenapa makcik cleaner kat HS hari ni tak buang sampah kat depan LT1..busuk..huhu

7) Saya kehilangan…
hati saya di IPOH..waaaaaaa! pulangkan..

8)Ramai yang berkata…
jangan sedih-sedih, diri kena tabah menghadapi ujian..em i am not a perfect person..

9) Cinta itu adalah…
buta..sebab walaupun orang tu banyak wat kita merana, kita tetap akan memaafkan dan kembali padanya..walaupun kita benci dia pada mulanya..kita pasti akan sangat sayang padanya..cinta jugak sanagt bahagia walaupun dengan ingat dia pakai baju biru hari ini nampak sanagt comel..;-)

10) Di suatu tempat,
ada mereka-mereka yang sibuk membuat preparation nak sambut besday angah, adlan, fit n syara malam ni..yahoooo! party!

11) Saya akan cuba…
untuk terus tabah dan berusah menghabiskan short sem kali ni..yes! tinggal seminggu.

12) Perkataan "SELAMANYA" membawa maksud…
aiya..lu bukak sendili itu kamus lewan bahasa.cari itu makna sendiri ma..aiyoo manyak senang..;-p

13) Telefon bimbit saya..
jenama LG yang susah nak tekan keypadnya..waaa! nak handphone sony!

14) Bila saya terjaga…

saya akan tengok jam dah pukul berapa..(jai kita sama.kehkeh)

15) Saya paling meluat…
tunggu..tunggu..dan tunggu lagi..dan lagi...dan lagi...(tiada noktah)

16) Pesta/parti adalah…
suatu acara kita bersosial ngan kawan-kawan yang dah lama tak bersosial bersama..kehkeh..juga acara untuk lari dari kebosanan..

17) Haiwan yang paling comel pernah saya temui…
hamster yang minum air warna pink dan makan makanan warna biru..hehe

18) Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah…
zaman di matrik dan UIA gombak.

19) Hari ini…
saya rasa gembira sebab assignment dan presentation dah selesai dan midterm pun dah tamat

20) Malam ini saya akan…
sambut besday kawan kat HS

21) Esok pula saya akan…
pergi kelas cam biasa..

22) Saya betul² inginkan…....
kelapangan hati..ketenangan minda dan kekuatan emosi untuk menghadapi dugaan Allah

23) Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini…
teruk nya mata aku bengkak sebab tak boleh tidur dua malam..huhu

24) Pusat membeli-belah atau arked permainan…
dua-dua tak best untuk dikunjungi bila tengah takde duit..tiber..baik balik umah abang..bleh main ngan anak buah..huhu rindu Amar..

25) Makanan barat atau Jepun…
barat sebab selalu makan..jepun? i tak reti la..

26) Bilik yang terang atau gelap…
gelap sebab bila tengok movie, cam tengok dalam panggung..tapi tak baik untuk kesihatan mata..

27) Makanan segera adalah…
bila kita order kat kaunter 1, pergi kaunter 2 dah dapt..huhu pantas dan segera.

28) Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang…
nak balik bilik makan..lapar..huhu

29) Siapa yang anda ingin tag…(Silalah buat kalau rajin)
saper2 yang sudi nak buat..tak paksa..hehe

5 comments:

Izzi said...

kau ibarat cahaya yang sentiasa menerangi jalan ini...udara yang sentiasa memberi aku pernafasan..deruan angin yang sentiasa mendinginkan diri ini..padaku kau adalah segalanya untukku

HiDaYah -the guidance- said...

huhu...best laroha sebab sambut cabaran angah...

Jai said...

Roha baca post ni. Jai tag dia. xboleh blah dia jawab tag nie. hahahaha!

http://ginny-uninterrupted.blogspot.com/2009/06/menjawab-tag-mr-huzaifah-thanks-mate.html

iftin nasuha said...

jai, roha dah baca..hehe tak bleh blah dia jawab..sume non of your business..ceh!

wady awagy said...

sudah! sudah! kembalilah ke pangkal jalan

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur