There was an error in this gadget

Friday, September 11, 2009

buka beramai-ramai :-)

tarikh: 11 september 2009
tempat: HS cafe tercinta..(tercinta ke?hehe)
time: 6.00 ptg onwards

asal kejadian nak buka puasa ngan my teddy je..tapi my teddy tiber baik hati dan berkata "jom lah bukak puasa ramai-ramai sebelum balik cuti ni.baru meriah". ok saya paham. disebabkan saya ni buah hati pengarang jantung beliau yang tercinta (eceh!) saya pun membuat jemputan berbuka puasa kepada kawan-kawan saya, yang jugak tercinta.(ok hari ni aku nak guna perkataan tercinta banyak-banyak)

setelah mesej diberi, beberapa rakan menreply dan setuju berbuka bersama-sama. tapi sebenarnya hari ni my mood is not really good. rasa nak marah, nak lempang orang, nak mengamuk, nak belasah orang dan bermacam-macam lagi la..huhu. apa yang terjadi padaku ini?huhu

it is not good you know to have this kind of mood while gathering with orang-orang tercinta. (ya..tercinta lagi). rasa takde mood nak layan deporang...nak respon pun takde hati and nak sembang pun takde modal. roha, you ni apahal?! entahlah..saya pun tak tahu.

tapi disebabkan saya yang memanggil teman-teman untuk berbuka bersam-sam..jadi rasa hati ini perlulah dipendamkan dan ditahan. jaga mood ok.hehe. i bukan marah kat sape-sape..cuma takde mood. em...

tadi bila mengenangkan my teddy nak balik Ipoh esok, (isk isk) hati dah rasa nak nangis. rasa cam nak peluk dia tak bagi balik. ok roha, behave yourself!huhu.

tapi hari ni terharu dapat jumpa kawan lam yang dah lama tak jumpa YASSAINT!!!! hehe.best nya dapat jumpa yasin.tetap macam dulu.

em nape tetibe teringat my teddy yang nak balik esok..huhu. "abang..nak ikut balik Ipoh..huhu"

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

3 comments:

Jai said...

roha... jai tau yg paksa yassaint datang. call dia berkali2 to make sure dia dtg HS cafe. bcoz i know u will be happy to see him around. At that night while seeing u r having a nice chat with him reminds me the old (old???) times - where u cried when Yassin will be leaving IIUM Gombak to continue his studies at IIUM Kuantan. That was a very memorable event. (and I love it so much to have lots of memorable event with all of you! (^^,))

Finally, I wish to have a one last dinner with everyone around (that includes Yassin) at a somewhat memorable place as well b4 all of us take our different path after we have graduated.

InsyaAllah kami nak lawat kubur kak sha after we have graduated. She's not around anymore in this 09's Aidilfitri... T_T

Selamat hari raya Roha. Maaf Zahir dan Batin.

(OK. komen dah panjang sgt lak. Jai patut tulis dalam blog sendiri. XD)

iftin nasuha said...
This comment has been removed by the author.
iftin nasuha said...

thanks alot jai sebab invite yassin datang. terharu sangat.dah lah lama tak jumpa dia. .em i miss our old time togeteer.kita kenal dah lam, dari matrik lagi. that nite was really a memorable nite for me. 100% credited for you.;-)

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur