There was an error in this gadget

Tuesday, June 8, 2010

Tumpang kek bleh..


HAPPY BIRTHDAY TO MY DEAR GIRLFRIEND,
NURHIDAYAH BINTI MOHD FADZIL :-)

Perjalanan hari sabtu 5 jun 2010..KL-SEREMBAN-NILAI-KL..
Hari sabtu tu ada kenduri sambut menantu kat rumah shabat seangkatan UIA, Sofi & Husna. tema peach ye..sangat cantik.hehe. dapat jumpa farah yang makin gojes! fuyoooo! dapat jumpa amoy yag makin slim melim. dan dapat jumpa abang bongsu yang sendirian tanpa Fitrah disisi. sob sob.

disebabkan minggu tu start cuti sekolah..ok KL..paham2 je lah..jalan jem takyah cakap. kat ampang je jam dekat setengah jam. belum salah jlan lagi. en.driver kat sebelah tu dah membebel tak berenti. wat mood orang yang asalnya baik, jadi terus senyap sebab sakit hati.adoyai~. daripada asalnya satu rombongan ngan penganti, last2 pengantin sampai dulu,kitorang sampai lambat.hehe. pilak tu amik sahabat tercinta (cik nurhidayah) kejap, sebab dia pun nak joint venture jugak.sampai2..terdengar tazkirah pasal hikmah perkahwinan.wahh unik betul. tak pernah orang wat tazkirah dalam majlis walimatul urus.biasanya ada karaoke je..isk isk isk..

sama cantik, sama padan..Husna & Sofi. SELAMAT PENGANTIN BARU :-)

Pastu, balik singgah umah Angah jap sebab nak jumpa mak.tak sangka ada upacara potong kek. errr bukan kek pengantin yang kitorang ambik wat balik dari umah Sofi. hehe tiberrr!. ni kek hari jadi Angah yang hari jadinya pada 4 jun. tak ada apa sangat..cuma potong kek, dapat jumpa Along, Mak ngan Firdaus. pastu berkongsi2 cerita. tiba-tiba..

"Angah, tumpang kek..;-)"


e eh..sian orang tu masa hari jadi dia takde kek.errr..lari budget lah.hehe.dah lah kek cheese..his favourite. so..satu kek, 4 celebrations..kan meriah! :-D




4 comments:

HiDaYah -the guidance- said...

oh terharunya ade entry ini.... sob sob sobT___T

iftin nasuha said...

hahaha..lama tak tulis blog.tetiba je rajin sekarang. sedang bercadang nak active kembali.:-)

Jai said...

jai nak datang kenduri kahwin sofi. tapi xtau nak datang dgn sape n tak tau sape pegi. memang xde rezeki nak pegi. huhu...

iftin nasuha said...

tak calling2 ngan kitorang..roha berdua je ngan abang izi dari kl.pastu jumpa abng mizi kat seremban.

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur