There was an error in this gadget

Monday, May 19, 2008

Selamat Hari Guru..



Tanggal 16 Mei merupakan hari guru untuk sumer guru2 di Malaysia..so kami di Darul Iqra' centre juga tak ketinggalan menyambut sebagai menghargai jasa2 dan pengorbanan guru di DIC. huhu best nya sambutan hari guru kat sini..dapat banyak hadiah..tiber..hehe.em bos hadiahkan setiap sorang bunga ros sebab dia suka sangat bunga tu..so pagi jumaat tu pelajar2 datang membawa juadah masing2..ada yang bawak kek, mihun, kuih2 dan macam2 lagi lah..cikgu Bibie plak bawak nasi lemak pastu ada rendang..huhu best sangat.kitorang satu hari tu asyik makan je..setelah penuh makan atas 3 meja, kitorang pun mulakan ngan ucapan setiap guru..pastu ada permainan untuk anak2 murid..happening sangat la

..pelajar2 pun pakai baju cantik2...tapi best jugak sebab kawan yang dari KUIS pun datang jugak..hehe..so tengahari tu kitorang pun makan..petang macam biasalah jaga budak2, then malam bos ajak kuar makan..alhamdulillah, sepanjang keje kat sini xrisau makan dan tempat tinggal..bos pun baik..tapi semenjak kurang pekerja ni aku makin tensen sebab keje makin beban..ini lah cabaran dan reality alam pekerjaan..em kat sini aku sertakan gambar2 sepanjang hari guru..

0 comments:

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur