There was an error in this gadget

Tuesday, June 17, 2008

alkisah..aritu aku hantar mak kat airport sebab mak ngan sedara yang lain ingin bercuti ke indonesia sambil membawa misi kedamaian.tiber.. masa kat airport tu, my teddy pun di kenalkan dengan sedara2 yang ada..

selepas melambai dan melihat orang2 yang nak pegi masuk ke balai belepas, kami (me n my teddy) pun belepas jugak ke kompleks bukit jalil atas permintaanku yang tak penah gi karnival jomheboh tv3. oleh kerana kami ni masing2 tengah kering poket..makanya kami hanya menjamu mata melihat goodie bags yang ditawarkan..itupun mujur kami tak main amek je sebab my teddy cakap beg2 tu dibagi free..(untungnya kalau camtu)hehe. walaupun kami hanya berputih dan berhitam warna mata, tetapi kami sempat membawa pulang sesuatu yang lebih berharga dari goodie2 bag yang di jual dengan berleluasa.apa dia?


em kenangan la..mujur kamera ajaibku ku usung kehulu ke hilir untuk merakam setiap kenangan yang kami lalui bersama.huhu.. then kitorang pun puas la berjalan dan berjumpa selebriti tv3. ooo macam ni rupanya jomheboh..dah pegi baru tau.. soo kalu ada rezeki lagi insyallah bleh pegi lagi dan bleh ajak kawan2.


ps: aku jumpa azhar sulaiman.huhu hensem betul..;-)jgan marah ek.

2 comments:

Izzi said...

oooo...hensem ek azhar sulaiman?..emm

pzin said...

eleh, ,orang jumpa bella pon tak bising..

eh, apasal, semua2 komen sebelom entry ni cam hilang macam hang tuah menghilangkan diri?

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur