There was an error in this gadget

Saturday, April 18, 2009

:: selamat bercuti ::

kesengsaraan menghadapi final exam sem dah pun berlalu.huhu aku tak tau lah performance aku camne..tapi yang pasti last paper tu aku tak all out la. bukannya apa, sebab dah penat sangat tunggu nak ke 17 April tu buat aku malas nak study, study pun macam tak study..sebabnya? huhu aku jeles tengok sume orang dok pack-pack barang nak balik kampung. em perasaan aku nak cuti pun makin membuak-buak bagai gunung berapi nak meletus.haha, sesuai ke perumpamaan ini? kehkeh


well, esok aku akan balik kampung. HOORAY!!!

tak sabarnya nak melepak kat umah dan menjalankan aktiviti yang aku suka, antaranya:
  • menjahit (well i really like it! hehe)

  • memasak ( walaupun kadang-kadang aku malas, tapi kena wat jugak sebab bila aku ada kat umah, secara automatiknya tugas memasak aku yang pegang. oh tidak!!!!!)
  • tengok tv - aku memang nak maraton tengok citer-citer yang aku tak follow up masa kat UIA. hahah..siap la budak-budak kat umah. akan ku concure tv tu..HUAHUAHUA (with evil look)
  • then aku nak main game puas-puas-walaupun aku ni bukan lah hantu main game

tapi cuti kali ni sekejap je sebab aku ambik sem pendek. so duk umah dalam 2 minggu je..huhu. i will miss my friends very much! especiall nadun (setelah kita berkongsi saat pahit dan manis akhir-akhir sem bersama. acehcehceh..tapi aku tetap tak puas hati kat kau sebab kau habis awal dari aku dan ko akan grade sem satu nanti. arghh..kejelesan melanda)




then i will mis my honey..(huhu..sebab aku akan tenggelam dalam lautan rindu untuk 2 bulan tak jumpa dia sebab dia tak amek short sem. i miss you honey- tiber jiwang plak).

dan lagi satu, sepanjang cuti ni tak dapat la aku mengupdate blog dan melayari internet sebab kat umah aku takda internet.huhu.

so, kepada semua, SELAMAT BERCUTI!! jumpa lagi short sem nanti!

3 comments:

wady awagy said...

selamat bercuti. jngn lupa manjakan diri dengan bacaan quran dan dalami hukum hakam agama gak.. hehehe

HiDaYah -the guidance- said...

hehe... angah de je kat uia tak balik2...
huhu wat bizness sket...
n to brother wady...
masya'allah... a very brotherly advice... (^^,)

iftin nasuha said...

insyaallah..terima kasih dengan nasihat yang berharga itu seperti segunung permata. hehe

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur