There was an error in this gadget

Thursday, January 7, 2010

kapan arek ketemu..

suwe orak jamu..jamu godong telo..
suwe orak ketemu..ketemu pisan gawe gelo..

suwe orak jamu...jamu godong pelem...
suwe orak ketemu..ketemu pisan gawe ayem.

golek pacar..orak ketemu..
mboh neng ngalor..mboh neng ngidol..
ku golek lanang..lanang seng ganteng..
seng iso ngendong en ngurusin keluorgo..

tekolah kuwe..seng aku kangeni..
iso kito ketemu..osah suwe-suwe

0 comments:

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur