There was an error in this gadget

Wednesday, June 9, 2010

SeLf iMpRovEmeNt

Seminggu sebelum habis final exam, saya dapat panggilan interview untuk jawatan Junior Executive di Taylor's University College Sri Hartamas. nervous! first time pergi interview..mujur ditemani sahabat sejati, NURUL 'AMIRAH MOHD ISA pada hari tersebut. hehe. dia lah my make up artis on that day.

sampai je destinasi dengan menaiki kereta sewa (first time bawak kete masuk lebuhraya kat KL ni), first impression, "mak aih, canggih betu tempat ni". mana taknya, kolej tersebut terletak dibawah satu bumbung dengan Kompleks membeli belah Sri Hartamas. What i can say about Taylor's College? good environment and sophisticated facilities, comfortable for students to study. suasana belajar yang selesa, staff dan lecturers yang peramah dengan aircond yang sejuk macam berada di luar negara..serious..masuk sini, coat or sweater is must!

this is me after interview with Mr. Rahul Ramachandran, manager of student affairs.

that was my day three months ago. now, i'm a contract employee here and assigned under exam unit. wah..seronok betul kerja sini. kawan2 best..hehe.

ni meja saya yang tengah berselerak.kuang2!

sebelum kerja memang saya malas nak make up or put powder or even nak melawa-lawa. but start working, i'm motivating myself to cantik-cantik sikit. ok, cara2 nak make up and tips2 sume kedit to cik may may, my make up artis on my interview day. (entry akan datang akan citer pasal make up plak lah). so saya pun rajin-rajin kan diri untukdressing and make up. my Honey said "you are beautiful". keh keh.

this is me after 2 months working. improve? ;-)

this is my self improvement from seorang yang malas nak cantik-cantik kepada seorang yang makin rajin nak cantik-cantik.hehe.errr cantik ke..? HAHAHAMPEH! lantak la orang lain nak cakap apa,janji Honey kata CANTIK! ;-) -sape nak termuntah bleh kuar sekarang!

2 comments:

myadlan said...

dekat jela.. aku keje kat plaza damas sini.. :D

iftin nasuha said...

biar benor..dalam plaza damas ke?
apasal tak penah nampak?

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur