There was an error in this gadget

Wednesday, January 5, 2011

:: Dream High coming!!! ::

drama terhebat awal tahun ni, DREAM HIGH!!

drama ni baru tayang kat tv 3 january haritu. paling ditunggu-tunggu adalah kerana barisan pelakon sume terdiri daripada Korean Idol yang tengah popular sekarang. drama ni adalah gabungan 2 company besar iaitu JYP dengan Bae Yong Jing (hero winter Sonata). pelakonnya pulak adalah artis2 bawah 2 syarikat ni.

Antaranya adalah Ok Taecyeon (2pm), Woo Yong (2pm), Ham Eun Jung (Tiara), Suzy (miss A), Kim SooHyun (actor) and IU. sume pelakon yang muda yang baru nak naik. well..kalau ikut synopsis drama ni pasal sekolah music yang ajar singing and dancing camtu lah. sebab plakon dia best2 (especially ada taecyeon ngan wooyonghehe), ni yang wat tak sabar nak tengok ni. tgah tunggu nak download cite ni.

mood: twinkle dalam hati
headphone: Follow Your Soul -2pm

0 comments:

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur