There was an error in this gadget

Monday, January 3, 2011

:: Running Man ::

Running Man Logo

Sebagai peminat Korean Entertainment ter'hardcore' (hehe) sekarang ni iza tgah hunt nk download new variety show 'Running Man'. wow superb!! masa Family Outing habis dulu agak sedih. sebab variety show tu adalah antara yang terbest pernah tengok. tiap klau tengok rancangan tu, mesti tak tahan gelak. lepas season satu habis, season 2 tak ikut sangat sebab tak berapa nak best. konsep banyak dah lari. pastu sume rookie dalam variety show. huhu

permenant member in Running Man

So tiber tau ada rancangan baru, mulanya tak nak tengok sebab tak paham konsep cite ni macam mana. tapi sebab ada yoo jaesuk ngan jongkook, iza pun start la nk tgok sebab rindu nk tgok jaesuk jadi mc dalam rancangan. memang tak sia-sia ikut. dah jadi addicted dah. tiap-tiap minggu tunggu nak download episode baru. hehe memang DAEBAK!!


current permanent member

team Running man ni pun ok gak. sume hillarious. walaupun ada artis baru yang debut dalam variety show, tapi lama-lama dia dah boleh minged dengan yang lain. game-game yang dia tunjukkan pun ok. sangat tak tahan gelak tengok citer ni. RUNNING MAN DAEBAK!!

download running man kat sini

0 comments:

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur