There was an error in this gadget

Monday, January 3, 2011

:: Happy Bithday my Abang Ngah ::

Bertarikh 3 Januari 1972, lahirlah seorang bayi lelaki, anak kedua hasil perkongsian dua insan bernam Surati @ Jailani bin Kayat dan Maisayah Binti Hj. Mad Anuar. BAyi tersebut diberi nama Zairul Sazali. unik kan? hehe mak yang bagi nama tu . Semalam 3 Januari 2010, bayi lelaki tersebut meraikan ulangtahun kelahiran beliau yang ke 38. almost 40 dah my dear abang ngah. hehe

my abang ngah adalah orang yang paling bertolak ansur dengan family, adik beradik dan sedara mara. banyak yang iza belajar dari abang ngah, for example how to treat other people with manner and politeness (eventhough they are different races). dari abnag ngah jugak iza belajar, berkorban untuk family itu besar pahalanya..rezeki yang dikongsi itu lebih berkat dan insyallah akan murah dan makin bertambah. dahulukan yang penting sebelum kita memenuhi keinginan kita yang takkan berhenti.

sekarang abang ngah sedang giat memajukan bisness travel agent beliau yang dibantu oleh adik-beradik sendiri ( eh my sibling jugak la). juga membantu abang long dengan bisness printing beliau. hidup bahagia bersama isteri tercinta kak Yusni Hasan (cek mek kelate..hehe. kakak masak memang best!) dan dikurniakan sepasang cahaya mata yang dah besar-besar, Mohd Shahril Arfan dan Nur Shahirah Adlina (nak tambah lagi sorang takde rezeki lagi).

So, kat sini iza nk ucapkan SELAMAT HARI JADI ABANG! :)


0 comments:

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur