There was an error in this gadget

Tuesday, May 19, 2009

I aM alOne

Ya Allah..dugaan apakah ini..
hati..kenapa kau bersedih..

aku benci perasaan kesunyian..em mesti korang ingat aku sunyi sebab my teddy takda kan? huhu.tapi ni lebih dari tu. even my teddy pun tak paham. takde saper pun yang faham. perasaan lama yang aku alami masa zaman sekolah dulu berulang lagi.. perasaan ni membuatkan aku menangis dua malam tanpa berhenti.huhu..

mata: tears, nape awak mengalir tak berenti? penat tau tak. habis mata bengkak tak boleh nak sorok. mujur pakai cermin mata.

tears: mana la saya tau. saya ikut kata hati..

mata: hati..kenapa awak suruh tears mengalir tak berenti?

hati: sebab saya terasa sunyi..terasa sendirian menghadapi musibah. tiada sesiapa yang peduli dan menghulur tangan memberi bantuan. saya juga sedih sebab tiada saper yang memahami situasi saya..saya tak mengharap jadi begini..

mata:oh hati..saya turut bersimpati..

hati:maafkan saya mata..hanya tears yang memahami saya..takkan awak nak biarkan tears tinggalkan saya juga? kepada siapa lagi saya nak luahkan perasaan saya?huhu

em, anggota badan pun sudah berdrama sebabak, airmata tetap taknak berenti..huhu. meh sini tears, degil ni tak nak dengar cakap.dush dush! aaaa tolong!!

bila menghadapi musibah..i really need my close person to accompanied me..to comfort me..and to release my burden. even not all, i hope they can help me. put this worried away..but i realize, i have to face it alone..settle all things alone. it feels like i have nobody..what should i do?.. berserah pada Allah..harap sumer benda bleh settle..

tears drop
T__________________T

4 comments:

Izzi said...

sayang..i'm alwez be there with you..even you cannot see it..but i do care about you..i alwez pray for you..i want you to be strong..alwez remember..Allah is your only hope..alwez pray to Allah..insyaAllah He will guides you..i only can pray for you and be your spirit..i love u alwez

HiDaYah -the guidance- said...

ye syg... eh angah plak nak panggil syg... pe ingt abg izi je ke bleh?hehe sorry semalam angah tido awal... glad that u've found ur wallet dear....

iftin nasuha said...

tq angah..that very kind of you..

to abang,
i know..but sometime i feel like you are not there when i need you..

Jai said...

Roha...

T____T

You don't even share your story with me... then how do you know if I understand you or not...

All the best my friend...

 
Copyright © DrEaM hUnTeR
Blogger Theme by BloggerThemes | Theme designed by Jakothan Sponsored by Internet Entrepreneur